www.zdravie-sk.eu > Ochrana osobných údajov Ceny s DPH
 
Internetový obchod www.zdravie-sk.eu
E-shop www.zdravie-sk.eu Produkty podľa určenia
Ako v obchode nakupovať
Obchodné a nákupné podmienky
E-shop www.zdravie-sk.eu TOP 10 Bestsellers
01.Náhradné elektródy pre TENS AK-2000III AK-2000ELEKT - 2 ks
02.Masážna podložka s magnetickou terapiou a vyhrievanim MediPad MediPad
03.G-423 - Testovacie prúžky 50ks G-423-S
04.Elektro-stimulačný prístroj na chudnutie GYMTONIX DUO GYMTONIX DUO
05.Perličková masáž do vane s vyhrievaním - WE 999-5 WE999-5
06.Mini ušné naslúchadlo ENI014101 ENI014101
07.Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový SPS 818A SPS818A
08.Profesionálny ultrazvukový čistič pleti UD-039 UD-039
09.Masážna podložka Shiatsu KW-916B KW-916B
10.Akupresúrne masážne papuče KW-313 KW-313
E-shop www.zdravie-sk.eu
Mapa stránok

Doprava a Platba

Spôsob platby si kupujúci vyberie pri objednávaní tovaru označením zvolenej možnosti.

Cena za dopravu v SR je 4€.

Platba vopred UPS kuriérom 3€

Pri objednávke nad 58€ s DPH je doprava v rámci SR zdarma.

Tovar zasielame cez prepravnú spoločnosť UPS.

Základné informácie
» Ochrana osobných údajov
» Používanie súborov cookies

Ochrana osobných údajov

Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.

Prevádzkovateľ internetového obchodu ZDRAVIE-SK.eu týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov".

Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.

Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Pokračovať
E-mail a Heslo
Zabudol som heslo »»
NOVÝ ZÁKAZNÍK Internetovy obchod - prihlasenie
E-shop www.zdravie-sk.eu Akcie a Zľavy Internetový obchod www.zdravie-sk.eu »
Masážne kreslo JETT 15 s masážou hlavy a ramien
Masážne kreslo JETT 15 s masážou hlavy a ramien JETT15
1.420,00 €
950,00 €
Internetový obchod ElektroCoLeti.sk
E-shop www.zdravie-sk.eu Najnovšia ponuka Internetový obchod www.zdravie-sk.eu »
Vario Basic Masážna podložka
Vario Basic Masážna podložka
39,00 €
Ak sa Vám náš obchod páči, môžete mu dať bod:

Referencie na produkty
Internetový obchod www.zdravie-sk.eu Zaujíma Vás... 5
50ks analyzátor antidekubitný biolampa body brucho celé chodidlá chrbát digitálny drogový elastický hialurofrax hlava jett jett2 kreslo lampa magnetický masážna masážne masážny matrac osobná podložka posilňovací profesionálna profesionálny prístroj ruky rádiofrekvenčný sada sauna stroj svetlo telo test tlakomer tukomerom tvár ultrazvukový veľkosť vibračný vyhrievaná vyhrievané vystavený vzduchu váha zvlhčovač Čistička
Odporúčame
Darcekaren.sk
ElektroČoLetí.sk - eshop
DARCEKY-eshop.sk
Suncity.sk - zdravá výživa
Tovar.sk